Hoe werkt het


Na ruim een jaar actief te zijn met losse deals voor zowel consumenten als zakelijke klanten, zijn we nu dus ook gestart met een vaste geschenkenservice. Het is misschien even wennen aan een nieuw initiatief, daarom leggen we op deze pagina nog even het een en ander voor je uit. Als je dan toch nog vragen hebt, kan je ze natuurlijk altijd stellen.

Nu ook je geschenken via SlimmerWijnKopen

SlimmerWijnKopen heeft nu een breed assortiment aan geschenken samengesteld. Wij betrekken onze wijnen direct bij het wijndomein. In tegenstelling tot onze consumenten deals is er voor de wijnen uit de geschenken geen minimale afname afgesproken. DIt betekent dat je altijd zeker bent van levering van de geschenken die jij wilt.

Bewezen kwaliteit

De wijnen die geselecteerd worden voor de geschenken zijn niet gebaseerd op de smaak van SlimmerWijnKopen (lees: Roel, Marcel of Jeroen), maar op basis van de waardering van internationale wijnautoriteiten. Hiermee garanderen we de kwaliteit van onze wijnen.
De wijn is niet goed omdat wij het zeggen, maar omdat meerdere bronnen de wijnen hoge waarderingen hebben gegeven. “Don’t take our word for it…”

Online, maar met persoonlijke service

Uit ervaring weten we dat het niet handig is om alles onpersoonlijk online direct te moeten regelen. Daarom maak je zelf een voorstel op maat online en dat voorstel ontvang je als PDF in je mail. Vervolgens kan dit document gebruikt worden voor intern overleg en daarna neem je contact op met de geschenkenservice (bijvoorbeeld via verkoop@slimmerwijnkopen.nl) en gaan we alle details samen regelen. De logo's die je op de verpakking wilt hebben, de persoonlijke boodschap of andere wensen bespreken we graag samen.

Goedkoopste van Nederland

We streven ernaar onze wijnen altijd tussen de 15-30% goedkoper aan te bieden dan waar ook in Nederland. Daarvoor doen we continu prijsonderzoek. De prijs die we vermelden bij de geschenken als ‘elders’ is de gemiddelde prijs die wij uitsluitend online zijn tegengekomen. De reguliere winkelprijzen liggen veelal behoorlijk hoger.  

Speciale wensen

Mocht je speciale wensen hebben of zelf een geschenk willen samenstellen, neem dat contact op met onze geschenkenservice. Service staat hoog in het vaandel van SlimmerWijnKopen, dus wij zullen er alles aan doen om jouw verzoek in te willigen. Door onze lange ervaring kunnen we je ook helpen bij het bedenken van een geschenk op maat dat volledig aansluit bij jouw merk of bedrijf.